Nieuws

NIEUWS: Tenniskidsblauw bij TPC Heiloo. Spelenderwijs bewegen met tennis voor 3 t/m 5 jaar

Wij starten bij TPC Heiloo met een nieuw lesprogramma voor peuters en kleuters van 3 t/m 5 jaar, namelijk Tenniskids Blauw. De inschrijving voor de introductielessen kan t/m 20 mei.

Zwemles heeft vaak prioriteit bij ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Maar sommige kinderen willen echt meer. Jonge kinderen van leden en/of broertjes en zusjes van jeugdspelers zien we dan ook vaak erg enthousiast de baan op gaan. Ze willen ook meespelen of in elk geval ook een racket vasthouden en een bal slaan.

Met Tenniskids Blauw maken de kinderen kennis met tennis op een speelse manier, onder leiding van een gediplomeerde trainer van ons Trainerscollectief. De oefeningen zijn vooral gericht  op het ontwikkelen van beweging, oog- en hand coördinatie, bal- en racketvaardigheden, zoals tik- en balspelletjes met én zonder racket. Plezier en samenspel staan uiteraard voorop.
De 6 introductielessen van 45 minuten zullen bij een groep van 6 kunnen starten voor € 35,00 per persoon.
Inschrijven voor de introductielessen kan t/m 20 mei, maar zodra we een volle groep hebben, dan willen we in de week van 16 mei al starten.
Geef je nu via dit het inschrijfformulier op voor deze introductie aanbieding. Wij zullen op basis van de aanmeldingen en leeftijd ons best doen om de groepen te vormen.

Wil je meer informatie, mail dan naar trainers@tpcheiloo.nl
Het Trainerscollectief zal jullie met veel plezier laten kennismaken maken met deze fantastische sport.

Let op!: Naast deze introductielessen is het ook mogelijk om voor slechts €25,- extra lid te worden van TPC Heiloo.. Als jeugdlid mag je tot het einde van het jaar vrij spelen op de banen en meedoen met alle jeugdactiviteiten.

« Terug

» Nieuws archief