Nieuws

Aankondiging vervanging kunstgras banen 1, 2, 5 en 6

Zoals al eerder aangekondigd zullen de kunstgrasmatten van de tennisbanen 1, 2, 5 en 6 vervangen worden. Vervanging is noodzakelijk vanwege slijtage. De vervanging duurt in totaal 2 weken en gaat zeker overlast geven. Om deze overlast zoveel mogelijk te beperken is in overleg met de aannemer gezocht naar een goede periode. We willen de nieuwe kunstgrasbanen beschikbaar hebben voor de competitie, maar hebben wel de juiste weerstomstandigheden nodig (droog weer en minimaal 5 graden). In overleg zijn we uitgekomen op de periode van maandag 28 februari t/m vrijdag 11 maart.

Gedurende de werkzaamheden zijn tijdelijk 4 tennisbanen minder beschikbaar dan normaal. Om toch zoveel mogelijk leden de gelegenheid te geven om te spelen en om de lesreeksen niet te verstoren zijn de volgende keuzes gemaakt:

  • De lessen zullen gewoon doorgang vinden en waar nodig worden verplaatst naar de beschikbare tennisbanen.
  • Gedurende de werkzaamheden wordt tijdelijk een aanpassing doorgevoerd op het reserveren van de tennisbanen:
    • Van 9.00 uur tot 23.00 zullen voor alle banen bloktijden van 1 uur gelden.
    • Ieder lid kan maximaal 1 bloktijd op een dag reserveren en kan doorspelen als er  daarna geen reservering is.
  • Er is in de weken geen ruimte voor racketochtend/avond
  • Een reservering kan max. 24 uur van te voren gemaakt worden (in de huidige situatie is dit 72 uur). Eerder gemaakte reserveringen zullen eventueel aangepast worden

Als de werkzaamheden onverhoopt naar een later tijdstip worden verschoven dan zal dit z.s.m. via nieuwsbrief gecommuniceerd worden. De maatregelen zullen in dat geval vanzelfsprekend ook later gaan gelden. 
Op het park zullen aparte looproutes gelden om de banen te bereiken (i.v.m. gevaarlijk werkverkeer)
We zullen er uiteraard alles aan doen om de overlast te beperken en om alles weer zo snel mogelijk speelklaar te krijgen.

Vragen of opmerkingen kunt u indienen bij Ab van den Berg via;  Berg37@ziggo.nl
 

« Terug

» Nieuws archief