Nieuws

Toernooien Tijd bij TPCH

Traditioneel kun je na de vakantie deelnemen aan een aantal hele leuke toernooien op onze club. 
Ook dit jaar staan weer de Spanish Nights Open, de clubkampioenschappen en het Eiland de Wildtoernooi op het programma. Voor het Eiland de Wildtoernooi gaat het ook nog eens om een jubileum-editie. Het is alweer de 10e keer dat het dubbeltoernooi wordt georganiseerd.
We hebben de toernooien even op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en schrijf je in. Plezier en gezelligheid verzekerd!

Padel Open Spanish Nights 2021
Wat? Padel
Wie? Padellers 18 jaar en ouder
Wanneer? 17 t/m 22 augustus
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Het Spanish Nights Open Padel toernooi heeft in korte tijd al veel bekendheid gekregen. De Spaanse sferen op en rond de padelbanen trekken padelspelers uit Heiloo en verre omstreken. Daar mag je als lid van TPCH niet bij ontbreken. Je moet er wel heel snel bij zijn want op 5 augustus sluit de inschrijving en het loop storm!

Clubkampioenschappen
Wat? Tennis en padel
Wie? leden TPC Heiloo (18+)
Wanneer? 30 augustus t/m 4 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Een toernooi vol padel en tennis, maar vooral gezelligheid, hapjes van slagerij Snel, van banketbakkerij Van Velzen en van onze Laura. Daarnaast zal er voor de liefhebbers, alle ruimte zijn om de Grand Prix in Zandvoort te volgen!! Dit is dé kans om eeuwige roem te verwerven als clubkampioen op jouw eigen niveau en om kennis te maken met al die andere gezellige leden op de club.

Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi
Wat? Tennis (dubbel)
Wie? Tennissers 40+ en 55+
Wanneer? 5 t/m 12 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Het Eiland de Wild toernooi staat bekend om de gezeligheid en hoogstandjes op de baan én in de keuken. Ook dit jaar zorgt sponsor Eiland de Wild-keukens voor heerlijke maaltijden en hapjes die worden bereid door een meesterchef. Culinair bij TPCH. Traditie is ook de loterij met prachtige prijzen van de sponsor en waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Kortom: om meerdere redenen mag je dit toernooi niet missen! 

« Terug

» Nieuws archief