Nieuws

Wachtlijst voor senioren

Vanwege de grote toestroom van nieuwe leden en de toenemende drukte op de banen op piekuren, hebben we per 20 juni 2021 een wachtlijst ingevoerd voor nieuwe senior-leden. Voor jeugdleden is nog wel beperkt ruimte. 

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te bieden tot tennis en padel. Heel veel mensen doen dat ook graag bij TPC Heiloo. De club heeft inmiddels ruim 1200 leden en hoewel de promotie-activiteiten al even op een laag pitje staan komen er dagelijks aanmeldingen binnen. We willen wel graag dat alle leden aan hun trekken komen met tennis en padel. Zeker tijdens de piekuren (en dat worden er steeds meer) begint dat te knellen. Vandaar de wachtlijst voor senioren.

Inschrijven is nog wel mogelijk. De inschrijvingen voor jeugdleden worden nog gewoon verwerkt. 
Voor senioren (18 jaar en ouder) worden de inschrijvingen aan de wachtlijst toegevoegd. Op het moment dat er ruimte ontstaat doordat leden uitschrijven, of bij eventuele uitbreiding van baancapaciteit, worden de mensen op de wachtlijst benaderd in volgorde van inschrijving (oudste inschrijving eerst).

Er bestaat nog wel een mogelijkheid om overdag of in het weekend een tennis- of padelbaan te huren (voor zover beschikbaar). Leden kunnen ook een introduce meenemen tegen betaling van €5 per keer. Introduces zijn welkom overdag en in het weekend. 

« Terug

» Nieuws archief