Nieuws

Welkom nieuwe leden

De afgelopen maanden hebben we weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn we heel blij mee! We merken echter wel dat het voor nieuwe leden soms even zoeken is hoe alles werkt, of om een tennisgroepje te vinden. Om nader kennis te maken organiseren we daarom op maandag 3 juni een kennismakingsinstuif. We gaan tennissen, maar zullen ook vertellen hoe alles werkt binnen onze club. Ben je al langer lid, maar heb je ook interesse, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

We starten om 19:00  uur met een rondje racketinstuif, rond 19:45 uur drinken we koffie/thee en vertellen we over de club en de activiteiten. De liefhebbers kunnen dan nog even de baan op. Voor de organisatie is het wel handig te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Aanmelden kan met een mailtje naar welkom@tcheiloounited.nl (onder vermelding van naam, leeftijd en speelsterkte/tenniservaring).

NB Kun je niet op 3 juni, maar ben je wel op zoek naar een tennisgroepje? Meld je dan aan via tennismaatje. De informatie komt bij Chantal terecht. Zij weet welke groepjes of tennissers een maatje zoeken en brengt jullie met elkaar in contact. Hierbij wordt ook rekening gehouden met niveau en leeftijd. 

De Kalender - een greep uit de activiteiten

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen bij TC Heiloo United. Hierbij een greep uit de activiteiten van de komende maanden.

Wanneer? Wat?
maandag 3 juni racket-instuif, maak kennis met club en leden. Voor nieuwe leden en iedereen die nader kennis wil maken met TC Heiloo United.
vrijdagavond 14 juni: zomerse padelclinics met tapas en muziek voor alle leden (18+). Op baan 13/14 worden padelclinics verzorgd. Baan 15 is vrij voor korte partijtjes. Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol. Info: zie Padelclinics.
13 t/m 16 juni Bureau Aldoende Juniorentoernooi. Een spectaculair jeugdtoernooi op ons eigen park. Je krijgt spijt als je niet meedoet.
vrijdagavond 28 juni sjoemelavond voor de jeugd. Tennis, padel en gezelligheid voor de jeugdleden en aanhang.
29 juni t/m 7 juli Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met maar liefst 55 onderdelen dus voor elk wat wils. Dit jaar in western-style
5 t/m 7 juli Finales van de play-offs voor het Nederlands kampioenschap padel op ons park. Padel van het hoogste niveau. Georganiseerd door de KNLTB en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

« Terug

» Nieuws archief