Nieuws

Alleen maar winnaar bij Tropical Party

De interne competitie en de ladderompetitie zijn in stijl afgesloten met een tropical party. Chantal en Laura hadden weer alles uit de kast gehaald en de kantine omgetoverd. Voor alle deelnemers en bezoekers lagen bloemenkransen klaar om nog meer in de sfeer te komen.

Nadat eerst onder perfecte omstandigheden de laatste wedstrijdronde van de interne vrijdagavondcompetitie was gespeeld was het tijd voor de huldigingen.

Frank Hemmekam en Sarina Burger werden gehuldigd als winnaars van de laddercompetitie en vervolgens werden alle nummers 1 en 2 van de interne vrijdagavondcompetitie naar voren geroepen. Onder deze winnaas o.a. Jos van de Voort, de bedenker van de succesvolle vrijdagavondcompetitie.

De komende maanden staan in het teken van de voorjaarscompetitie en toernooien, maar daarna komen laddercompetitie en interne vrijdagavondcompetitie zeker weer terug. Laura en Chantal hebben nog even de tijd om na te denken over een vorm waarin nog meer teams mee kunnen doen (dit jaar moesten de nodige teams teleurgesteld worden).

Op de foto's een groot deel van de winnaars.

« Terug

» Nieuws archief