Nieuws

Gejoma OJT 2017 gaat helaas niet door

Van 20 t/m 25 augustus zou bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaatsvinden. Helaas blijkt dat in deze week nog veel mensen op vakantie zijn. Het aantal inschrijvingen is zodanig, dat is besloten om het toernooi niet door te laten gaan. Heel spijtig voor de tennissers die zich wel hadden ingeschreven en voor de commissie, die al zoveel geregeld had. 

De commissie heeft het volgende bericht verspreid onder de inschrijvers:
Wij als commissie van het Gejoma OJT hebben tot onze grote spijt de beslissing moeten nemen om het toernooi niet door te laten gaan.
Dit komt helaas door het gebrek aan spelers, er zijn helaas te veel categorien waarbij er niet genoeg inschrijvingen zijn waardoor wij niet de mogelijkheid zien om dit toernooi plaats te laten vinden.Wij gaan opzoek naar een oplossing om volgend jaar weer een groot succes van dit toernooi te maken.

Voor de deelnemers die toch een toernooi willen spelen in de geplande week biedt het Stuiver Toernooi in Heemskerk de oplossing.
De inschrijving van dit toernooi sluit WOENSDAG en je kunt je via de volgende link inschrijven: Stuivertoernooi
Mochten er problemen zijn met het inschrijven voor dit toernooi stuur dan een mail naar aaik.oosters@gmail.com

Wij vinden het net als jullie erg vervelend dat het toernooi niet door kan gaan maar hopelijk kunnen jullie dan toch nog een leuke week hebben in Heemskerk.

Het Gejoma Team,

« Terug

» Nieuws archief