Nieuws

lastminute: aanmelden voor padeltoernooi TPCH bij Plaza Padel

Hierbij nodigen wij alle TPCH-leden uit voor een TPCH Plaza Padel Party bij Plaza Padel Heiloo (de hal). Dit wordt een funtoernooi in padelstijl. Na iedere 10 minuten draaien de winnaars en verliezers door naar een volgende baan en speel je met andere spelers. Dit doen we in 3 rondes van een half uur. Het gaat vooral om de fun, met elkaar, niet om de winst. Deelname is volledig gratis. Er zijn ook gratis leenrackets beschikbaar. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Het unieke is dat we met veel spelers de baan op kunnen omdat we op 8 banen tegelijk spelen. 2 groepen die om en om een half uur spelen. Er wordt op niveau ingedeeld. We verwachten zowel tennissers, padellers als tennis-padellers. Je kunt ook testrackets uitproberen. Marcel Bogaart, voormalig nummer 1 van Nederland doet ook mee, als je met hem op de baan staat krijg je uiteraard ook tips.

Kom kennismaken met de hal. Je kunt je inschrijven via www.padelparty.nl, door op de flyer te klikken (vol=vol). Als je vragen hebt, kun je ze stellen aan Martijn en Linda via info@padelparty.nl. Doe je ook mee? Individueel inschrijven.

« Terug

» Nieuws archief