Nieuws

18 maart sjoemelavond - 3 april ouder-kind toernooi

Aanstaande vrijdag (18 maart) zal er weer een Sjoemelavond voor de jeugd zijn. Vanaf 18.45 mag de jeugd van TPC Heiloo gewoon inlopen. Vind je het leuk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen dan vinden wij dat heel gezellig!

Op zondag 3 april organiseren wij voor de jeugd t/m 17 van TPC Heiloo het Ouder Kind toernooi op de club. Van het koppel dat inschrijft hoeft maar 1 deelnemer lid te zijn van T.P.C. Heiloo. Een volwassen lid van TPC Heiloo mag dus ook met een jongere die niet lid is inschrijven. Jullie kunnen inschrijven voor tennis of padel. Het toernooi start vanaf 11.45 ( ontvangst) 12.00 (start) en zal duren tot ongeveer 16.00. Voor het inschrijfgeld regelen Laura en haar team ook nog een patatje met iets lekkers voor de jeugd. Voor de volwassenen een soepje met een broodje kroket, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. Als blijkt dat de inschrijving heel snel vol is bestaat er een kans dat wij in shifts gaan werken, maar daar krijgen jullie dan uiteraard bericht over.

Inschrijving is per koppel en even voor de duidelijkheid er worden alleen dubbels gespeeld. De organisatie deelt jullie elke wedstrijd op het niveau van het kind in. De kosten zijn 15 euro per koppel.

Dit toernooi draait om gezelligheid, spelplezier en kent alleen winnaars!!!
Schrijf je snel in via het inschrijfformulier !!!

De inschrijving sluit woensdag 30 maart. Vol=vol en inschrijfgeld graag contant betalen bij aanvang middag.

Esther Oostrom

   

« Terug

» Nieuws archief