Nieuws

Voorjaarscompetitie senioren tennis en padel

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2022 is geopend! Je moet er snel bij zijn want de inschrijving sluit op 20 december.
Voor veel leden is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennis- of padelseizoen. De voorjaarscompetitie is ook heel geschikt (en leuk!) voor nieuwe leden en beginnende spelers.

Voorjaarscompetitie tennis
De voorjaarscompetitie tennis telt in het totaal 7 speeldagen. De competitie start begin april en loopt tot begin juni.
De KNLTB biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor dames, heren of gemengd, alleen dubbels, kiezen voor een leeftijdscategorie etc.
Heb je nog geen team? Ook geen probleem. De competitiecommissie zoekt graag een geschikt team voor je en we stellen ook ieder jaar nieuwe teams samen. Je kunt je ook aanmelden als invaller. Teams kunnen jou dan vragen om in te vallen op het moment dat ze een speler tekort komen. 
Voor een overzicht van alle mogelijkheden, de speeldata, inschrijven en andere informatie ga je naar Voorjaarscompetitie tennis 2022.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com. Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.

Voorjaarscompetitie padel
Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden  april en mei.
TPC Heiloo heeft al een behoorlijk aantal teams ingeschreven, dus als je nog mee wilt doen meld je dan snel aan per mail naar padel@tpcheiloo.nl.

« Terug

» Nieuws archief