Nieuws

4 juli aftrap zomeractiviteiten 2020 voor leden en niet-leden

Ook deze zomer gaat TPC Heiloo gewoon door. Sterker nog: we bieden een fantastisch zomerprogramma!

De aftrap wordt gegeven op zaterdag 4 juli met gratis tennis- en padelclinics. Om 10:00 uur starten de clinics die open staan voor iedereen die kennis wil maken met tennis, padel en met TPC Heiloo. Ook bestaande leden die nader kennis willen maken, of leden die b.v. padel willen leren kennen zijn van harte welkom. Inschrijven voor de clinics kan per mail aan clinic@tpcheiloo.nl onder vermelding van de volgende gegevens van de deelnemer(s): naam, leeftijd, telefoonnummer en eventuele tennis of padelervaring.

Op 4 juli wordt ook de sportstrippenkaart Heiloo geïntroduceerd. Met de sportstrippenkaart kun je voor €5 per keer terecht bij allerlei sportaanbieders. Bij TPC Heiloo kun je terecht voor tennis- en padelclinics en kun je vrij spelen. De sportstrippenkaart is een initiatief van de buurtsportcoach.

Weet je nu al dat je de hele zomervakantie wilt tennissen en padellen, dan kun je ook een zomerlidmaatschap afsluiten. Met het zomerlidmaatschap kun je voor €30 de hele zomervakantie alle dagen overdag én in het weekend spelen. Jeugd betaalt zelfs maar €25 om de rest van het jaar vrij te spelen.

Tenslotte is het ook mogelijk een losse tennisbaan of padelbaan te huren. Alle informatie over losse baanhuur vind je hier

« Terug

» Nieuws archief