Nieuws

TC Heiloo United steunt de actie "Balletje slaan"

TC Heiloo United heeft zich aangesloten bij de actie “Balletje slaan?” van Wij zijn tennis. Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni bij een vereniging in de buurt. Deelnemen kan alleen of samen met vrienden, collega’s of familie. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van Wij zijn tennis. Op de vereniging staan leden klaar om samen met jou een balletje te slaan!

Het doel van de actie “Balletje slaan?” is om zoveel mogelijk mensen de baan op te krijgen die momenteel geen lid zijn van een tennisvereniging. Tennis is een sport die iedereen kan beoefenen én coronaproof. Iedereen kan meedoen: jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit. Heb je geen eigen tennisracket? Dan mag je er een lenen van de tennisvereniging.

Wij zijn tennis is opgericht door vrijwilligers om de Nederlandse tennissport te ondersteunen. De actie wordt ondersteunt door bekende Nederlanders als Robin Haase, Kiki Bertens, Richard Krajicek, Ronald de Boer, Peter Heerschop, Jan Kooijman, Heleen van Royen en Paul de Leeuw.

Voor leden: wil jij ook klaar staan als gastvrouw of gastheer om een "balletje te slaan"? Meld je dan aan via info@tcheiloounited.nl
Voor de padelliefhebber: bij TC Heiloo United kun je ook padel spelen. Wil jij een padelballetje slaan? Meld je dan aan via www.wijzijnpadel.nl

« Terug

» Nieuws archief