Nieuws

Banen onder voorwaarden open voor 18+

Zojuist hebben we de toestemming ontvangen! De banen mogen open voor 18+. Vandaag zullen de lessen weer starten. Ook kan er vrijgespeeld worden.

Fantastisch dat het weer mag, maar ons is op het hart gedrukt dat we ons wel ALLEMAAL aan de richtlijnen moeten houden. Hier wordt door de gemeente op toegezien. Als een overtreding wordt geconstateerd dan lopen we groot risico dat het park opnieuw gesloten wordt. Dupeer de andere leden niet en hou je dus aan de regels.

De belangrijkste regels: 

Als je wilt vrijspelen dan moet je vooraf thuis een baan reserveren. Het heeft geen zin om zo maar naar het park te komen. Voor 18+ geldt: maximaal 2 personen per baan. Informatie over het reserveren van een baan staat in de vorige nieuwsbrief.

Direct na afloop van de les of het vrijspelen moet je het park verlaten. Het is niet toegestaan om na het spelen op het park te blijven, ook niet voor een praatje of een eigen drankje!; 

De kleedkamers, de kantine en het terras moeten gesloten blijven, hoe graag Laura en Chantal jullie ook zouden willen bedienen. Toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen.

« Terug

» Nieuws archief