Nieuws

Corona en wat betekent dit voor TC Heiloo United. Laatste update: 15-3 18:00 uur

De Nederlandse regering heeft maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Via dit nieuwsbericht houden we je op de hoogte van wat dit betekent voor TC Heiloo United en wat we vragen van de leden. We zullen dit bericht zoveel mogelijk up-to-date houden, maar roepen iedereen op ook de eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Advies KNLTB (15-3)

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Wat betekent dit voor TC Heiloo United?
TC Heiloo United sluit per direct het park. Alle activiteiten t/m 6 april zijn geannuleerd, Het is t/m 6 april niet mogelijk om vrij te spelen en ook de lessen worden afgelast. De kantine is gesloten.

Vragen?

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen per mail aan info@tcheiloounited.nl

Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief