Nieuws

Competitieseizoen van start. Gezellige drukte in de weekends.

Deze week start het competitieseizoen, met vooral op zaterdag 6 en zondag 7 april een vol programma. Fantastisch voor de de vele deelnemers, maar ook even opletten geblazen voor de mensen die op zaterdag of zondag vrij willen tennissen. Daar is in het weekend zeker ruimte voor, maar lees wel onderstaand bericht even goed.

Een groot aantal jeugd- en seniorenteams gaat de komende weken competitie spelen. Voor veel tennissers is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennisjaar. Met veel teams zal het de komende weken erg gezellig zijn op het park. We wensen alle deelnemers een hele leuke competitie en roepen iedereen op om eens te komen kijken.

Een deel van de teams speelt doordeweeks, maar de meeste teams spelen op zaterdag en zondag. Hieronder een overzicht van de banen die op zaterdag VRIJ zijn:

De genoemde tijden op de zaterdag zijn onder voorbehoud dat het niet regent en dat de wedstrijden niet langer duren dan verwacht. De meeste competitie wedstrijden zijn zo rond 18.00/19.00 uur beëindigd waardoor er diverse banen vrij liggen. Vanaf die tijd kan er volop vrijgespeeld worden…

Op de competitie ZONDAGEN zal het vooral in de ochtenden DRUK zijn. Op de volgende zondagen wordt competitie gespeeld: 7 april, 14 april, 22 april (2e paasdag), 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni. Op zondag 7 en zondag 14 april zijn in de OCHTEND alle tennisbanen bezet. Op de andere competitiezondagen is het aantal vrije TENNIS-banen in de OCHTEND zeer beperkt. In de middagen is er meer ruimte om vrij te spelen. De PADELbanen zijn op zondag de hele dag beschikbaar voor vrij spelen.

« Terug

» Nieuws archief