Nieuws

TC Heiloo United en Eiland de Wild Keukens steunen Beestenboetje

Vorige week heeft Rob Kuiper namens het Eiland de Wild 40+ tennistoernooi een check van 350 euro overhandigd aan Lideke van Riel van 't Beestenboetje, de kinderboerderij in Heiloo. 

Tijdens het tennistoernooi dat ieder jaar in de eerste week van september plaatsvindt wordt altijd een loterij georganiseerd waarvan de opbrengst is bestemd voor een lokaal  goed doel. Voorgaande jaren zijn verschillende projecten voor mensen met een beperking gesteund.  Dit jaar gaat de opbrengst naar 't Beestenboetje. Voor de ouders en grootouders uit de toernooicommissie een bekende plek. Regelmatig zijn zij met de kinderen en/of kleinkinderen bij 't Beestenboetje te vinden.

Eiland de Wild keukens had ook dit jaar weer prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. De trekking van de loterij, aansluitende op de prijsuitreiking van het toernooi, trok dan ook weer veel bezoekers. Een prachtige afsluiting van het toernooi op het park van TC Heiloo United.

't Beestenboetje kan het geldbedrag goed gebruiken. Met het geld wordt het mogelijk een klimrek voor de geiten te maken. Lideke heeft Stichting Ecosol effect uit Haarlem al gevraagd het klimrek te bouwen. Stichting Ecosol effect is een stichting die mensen met psychiatrische problematiek, verslavingsproblematiek een zinvolle dagbesteding wil geven op diverse locaties in Haarlem (www.ecosol.nl). Cliënten die actief zijn in houtwerkplaats Het posthuis zullen het klimrek realiseren.

« Terug

» Nieuws archief