Nieuws

Update Kuyper&Blom Open in Hollandse sferen staat OPEN voor iedereen!

Van 30 juni t/m 8 juli wordt het Kuyper&Blom Open toernooi gespeeld.

Voor wie? Alle leden van 18 jaar en ouder kunnen meedoen, het maakt niet uit hoe lang je al tennist of welk niveau je hebt. Ook tennissers van andere verenigingen kunnen meedoen. Je kunt inschrijven in de leeftijdscategorie 17+ of 35+, enkel, dubbel of mix.

Geen maatje om te dubbelen? Stuur een mail naar opentoernooicommissie@tcheiloounited.nl, dan kijkt de organisatie of er een match is.

Dus ook voor beginnende tennissers? Zeker!! Je wordt ingedeeld bij spelers van hetzelfde niveau. Als je dit jaar bent begonnen met tennissen, dan schrijf je in de categorie 9 in. Eventuele begeleiding is volop aanwezig en het gaat om de gezelligheid!

En de ervaren tennissers? Je kunt inschrijven in de categorieen 3 t/m 9.

Ik zou wel willen, maar ik kan niet altijd :-)  Bij de inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. 

Hoe werkt het? Je schrijft in via www.toernooi.nl (eerst account maken als je dat nog niet hebt). Je kunt het toernooi opzoeken via 'Kuyper' . Bij de inschrijving betaal je het inschrijfgeld (€ 11 per onderdeel). In de week van 25 juni hooe je hoe wanneer je moet spelen. Er wordt in principe in poule gespeeld, dus dan speel je altijd meerdere wedstrijden. 

Is het alleen maar tennissen? Nee, naast de wedstrijden is er van alles te doen en worden de spelers in de watten gelegd. 'We zijn er dan wel niet bij' tijdens het WK voetbal, maar het Kuyper&Blom open wordt wel een Hollands feestje dit jaar, met op vrijdag 6 juli bijvoorbeeld zanger Bernard Karsten en een fantastische loterij,, met de Texelse zomerhit 'Seumer feugel' op de tap, met oranje prosecco etc.

Natuurlijk wordt iedere dag weer een 'kanjer van de dag' gekozen en om je volledig ontzorgen kun je iedere dag in de kantine terecht voor een heerlijke 'daghap'.

Kortom: er is niets dat je weerhoudt om mee te doen aan het Kuyper&Blom Open tennistoernooi! Inschrijven tot 21 juni 18:00 uur.

« Terug

» Nieuws archief