Nieuws

TC Heiloo United in actie voor KWF met familiedag en statiegeld

In de maand juni steunt TC Heiloo United het KWF. Samen met tennis4life en 20 andere tennisverenigingen komt TCHU in actie. Het doel is om geld in te zamelen dat rechtstreeks ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Naast een statiegeldactie waar heel Heiloo aan mee kan doen, organiseert TC Heiloo United op zondag 24 juni een tennismiddag voor jong en oud(er). 

De tennismiddag staat in het teken van de uitdagingen op en rond de tennisbanen. Op deze dag kunnen leden en niet-leden aan tennis-gerelateerde challenges meedoen, we hebben bijvoorbeeld een snelheidsmeter (wie heeft de hardste service?), ballenkanon en beachtennis (heerlijk zomers!). Daarnaast is er een springkussen en kun je bijvoorbeeld lootjes kopen in de loterij, wie weet win je wat leuks!  

Je schrijft in als team, waarbij ieder team uit kinderen en volwassenen bestaat. De middag is voor iedereen, lid of geen lid, met en zonder tenniservaring. Neem vooral je opa en oma, vader en moeder, broer of zus en vriend of vriendin mee! Inschrijven kan nu al via Inschrijfformulier tennis4life. De kosten bedragen €5,- per deelnemer. Alle opbrengsten gaan direct naar het KWF!

De statiegeldactie werkt heel eenvoudig. De hele maand juni lever je jouw statiegeldflessen in bij Albert Heijn in 't Loo en je statiegeldbonnetje doe in de bus bij het inzamelpunt. LET OP: Albert Heijn het Hoekstuk doet ook mee aan de actie, maar pas in juli !! Je kunt je flessen ook inleveren bij TC Heiloo United.

Mocht het nou zo zijn dat je geen lege flessen hebt maar wel wilt bijdragen aan de actie dan kan dat via de site van het KWF: acties.kwf.nl/tcheiloounitedtennis4life2018 of zoek bij ‘ acties’ TC Heiloo op.

 

« Terug

» Nieuws archief