Nieuws

Open dag groot succes

Afgelopen zaterdag zaten we nog met angst en beven naar Buienradar te kijken, nu zijn we blij dat de Clinics zondag gewoon door zijn gegaan, want WAT WAS HET LEUK! (zie ook fotoalbum)

We hebben genoten van het enorme enthousiasme waarmee jong en ouder op de baan stond. Geen wanklank vanwege de regen en hele leuke reacties. Wat natuurlijk hielp was de warme ontvangst door Chantal en Laura, die ons met versgebakken muffins en soep verwenden. 

We zijn er van overtuigd dat ook de deelnemers ervan genoten hebben en dat deze ervaring voor velen reden is om lid te worden van TC Heiloo United! De eerste 60 (!) aanmeldingen zijn al binnen er is zeker nog een aantal inschrijvingen onderweg. We kunnen dat gezien het aantal banen en trainers gelukkig prima behappen. Het wordt zo alleen maar makkelijker om goed passende groepen te maken! Hier doen we het voor!

Trainers, vrijwilligers, Laura, Chantal, Dirk en iedereen die verder heeft geholpen: ontzettend bedankt!! Jullie hebben TC Heiloo United laten zien zoals het is, een bruisende en gezellige vereniging.

Voor de mensen die er niet waren, maar eigenlijk wel graag mee hadden willen doen hierbij antwoord op een aantal veelgestelde vragen:

  • Ik heb er zin in gekregen, wat moet ik doen? Je hebt 2 mogelijkheden: inschrijven via de website of het uitgereikte inschrijfformulier invullen en afgeven.
  • Hoe kan ik aangeven dat ik voorkeur heb om te lessen op bepaalde dagen of tijden, of dat er momenten zijn dat ik juist niet kan? Geef dit aan bij de opmerkingen.
  • Kan ik ook gebruik maken van kennismakingsaanbod als ik aanmeld via website? Ja, dat kan! Als je aanmeldt via de website (Lid worden), dan kun je op het formulier aangeven dat je gebruik wilt maken van kennismakingsvoordeel.
  • Kan ik er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van het aanbod van 10 lessen, maar om meteen aan te sluiten bij de reguliere lesreeks van 18 lessen? Ja, dat kan. Je kunt in dat geval het beste aanmelden voor het lidmaatschap (via uitgereikte formulier of website) en vervolgens apart aanmelden voor de lesreeks van 18 lessen via Inschrijfformulier-Zomerlessen-2018
  • Hoe zit het als er geen lesgroep van 8 gevormd kan worden? Gezien de grote animo denken we een aantal passende groepen te kunnen vormen en we verwachten iedereen tegen de aanbiedingsprijs 10 lessen te kunnen bieden. Eventueel vullen we de groepen nog aan met nagekomen belangstellenden.
  • Wanneer beginnen de lessen? De lessen beginnen in de week van 9 april.
  • Voor wanneer moet ik mij opgeven? Het indelen van de lesgroepen kost wel even tijd, omdat we met zoveel mogelijk wensen rekening willen houden. We willen de aanmeldingen dan ook graag uiterlijk 15 maart ontvangen. 

Mocht je nog andere vragen hebben, kom dan gerust deze week even langs (je weet inmiddels de weg), of stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl

We hopen je snel weer te ontmoeten op het park!

Trainers en organisatie Open Dag TCHU 2018

« Terug

» Nieuws archief