Nieuws

Ga jij een bijdrage leveren aan de leukste commissie van TCHU?

TC Heiloo United bouwt naam op met veel activiteiten, maar we willen nog meer.

Ga jij helpen om de activiteitenkalender nog verder te vullen? Wat is er nou leuker dan samen met anderen een racketinstuif, feestavond, minitoernooi, clinic etc. te organiseren?

Voor deze activiteiten gaan we de leukste commissie van TCHU opzetten: de activiteiten commissie. In deze commissie ga je geen verplichting voor een heel jaar aan, maar ga je pieken op het moment dat het jou past en je doet het altijd samen!

Het is geen enkel probleem als je de vereniging of de tenniswereld nog niet zo goed kent. Dat levert juist frisse ideeën op.

Is dit iets voor jou, of voor jouw tennisgroep? Stuur dan een mail naar voorzitter@tcheiloounited.nl 

We kunnen het niet alleen

Achter de schermen krijgt het bestuur steeds meer vorm. Vanaf 1 januari heeft Luc Sterkman als penningmeester het stokje overgenomen van Onno, die nog wel de financiële boekhouding verzorgt. Esther Knook zal tijdens de komende ALV worden voorgesteld als nieuwe secretaris. Esther is bereid gevonden de taken van Toetie over te nemen. Met Marielle voor de jeugd en Carolien voor de wedstrijdzaken verkeren we als vereniging in de luxe situatie dat het kader staat! Als bestuur krijgen we echter voldoende op ons af en daardoor komen we onvoldoende toe aan het op poten zetten van nieuwe activiteiten. Daarom vragen we jouw hulp bij deze leukste taak binnen de vereniging.

Wat willen we en belangrijker... wat wil jij?

We hebben verschillende leuke plannen waar we nog niet aan toekomen. Ook jij hebt misschien wel een idee voor een top-activiteit!

Wat we willen bereiken is dat met de nieuwe activiteiten iedereen aan bod komt:

  • jong, oud en alles daartussenin
  • frequent tennissers, maar ook leden die incidenteel tennissen
  • wedstrijdtennissers en recreanten
  • beginners en gevorderden
  • de tennissers overdag en in de avond, doordeweeks en in het weekend

Interesse, vragen of ideeën? stuur een mail naar voorzitter@tcheiloounited.nl

« Terug

» Nieuws archief