Nieuws

Inschrijven VCL-cursus en VTL-cursus

Wil jij een bijdrage leveren aan de organisatie van wedstrijdtennis (competitie en toernooien) bij TCHU, dan is onderstaand bericht voor jou!

Komend voorjaar is het voor de leden van TC Heiloo United weer mogelijk om een basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. De cursussen worden in de maanden maart en mei gehouden.

Geïnteresseerde leden kunnen zich nu inschrijven voor de cursussen van maart. De inschrijving voor de cursussen in mei wordt in maart geopend.

VCL-cursus
Bij de VCL-cursus komen deelnemers in aanraking met de werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van competitiedagen. Vanwege de verschillende soorten competities die de KNLTB organiseert is het voor clubs aan te raden om meerdere gediplomeerde VCL’s te hebben. Zij kunnen onderling het werk verdelen. Overigens is het voor verenigingen die in competitieverband spelen verplicht om een gecertificeerde VCL te hebben.

VTL-cursus
Ook bij de organisatie van tennistoernooien spelen veel aspecten een rol van betekenis. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) geeft je richting bij het organiseren van toernooien op jouw vereniging. Ook hierbij geldt dat het voor clubs verplicht is om over een gecertificeerde toernooileider te beschikken indien zij goedgekeurde KNLTB-toernooien willen organiseren.

Inschrijven
De inschrijving is geopend en loopt tot en met 14 februari. Alle informatie over de cursussen, data en inschrijven vind je hier.
Mocht je willen inschrijven of na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar competitie@tcheiloounited.nl

Met sportieve groet,

KNLTB
Afdeling Wedstrijdtennis
 

« Terug

» Nieuws archief