Nieuws

Hoe hoog kom jij?

Wil je wel eens tennissen met iemand anders, op een moment dat het jou uitkomt?
Wil je andere leden leren kennen?
Dan is de nieuwe laddercompetitie iets voor jou!

Op 1 oktober starten wij de TCHU LADDERCOMPETITION

Tijdens deze competitie kan je instromen wanneer je wilt. De competitie werkt dmv een APP, via deze app kan je iemand uitdagen en een datum en tijd kunt afspreken om te spelen. Dit gaat gewoon via het afhang bord.
Het doel: Uiteraard zo hoog mogelijk op de ladder eindigen! Maar ook voor de gezelligheid, om ( eventueel ) je enkelspel te verbeteren en een gezellig potje te tennissen.
Bij de laddercompetitie mag je een andere speler uitdagen op je eigen level of iemand die 1 level hoger staat. Uitsluitend enkel partijen om 2 gewonnen sets.

Start: 01 oktober en eindigt op 27 april.
Soort: Damesladder en een herenladder.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Inschrijfgeld: € 5,-

Halverwege ( 15-12-2017 ) zullen de winterkampioenen ( dame en heer) bekend worden gemaakt. Zij zullen een leuke prijs ontvangen. ( De winterkampioen is de persoon die halverwege het seizoen aan de leiding gaat. ) Dit zullen we bekend maken op de feestavond. ( deze feestavond is niet alleen voor de deelnemers van de laddercompetitie, maar voor iedereen! )

FEESTAVOND 15 DECEMBER 2017 | APRÈS SKI PARTY |

Op de laatste mogelijke speeldag ( 27 april ) maken we de LADDERKAMPIOEN ( dame en heer ) bekend en is er een prijsuitreiking.

Zie hier de uitleg en de spelregels.

SCHRIJF JE NU IN BIJ DE BAR!!

WIJ HEBBEN ER AL ZIN IN EN HOPEN OP JE DEELNAME!

CHANTAL & LAURA

« Terug

» Nieuws archief