Home

Nieuws

Horeca TC Heiloo United: We zijn weer open!

Wij mogen weer open!!!

Op 2 juni 19.00 gaan wij van start! Laura en Chantal staan voor jullie klaar en is er de mogelijkheid om de nieuwe kantine te bewonderen!
Op het terras hebben wij genoeg zitmogelijkheden. Binnen hebben wij plaats voor 30 personen en is reserveren gewenst! Vol=helaas vol.
We zijn de hele week open, ook in het weekend!!

  • maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur en van 19:00-00:00 uur
  • zaterdag en zondag van 10:00-17:00 uur 

Wij volgen de richtlijnen op dus: handen wassen/desinfecteren, 1,5 meter afstand, volg de looproute en geniet van je drankjes!!!

Hopelijk tot heel snel!! đŸ€—đŸ€—

Laura en Chantal

Zelf padel ervaren tijden Padelclinics op 13 juni

Heb jij al kennis gemaakt met Padel? Wij delen graag onze passie! Daarom worden er op zaterdag 13 juni gratis clinics gegeven aan leden en niet-leden. Je kunt dus ook gasten meenemen. Alle leeftijden zijn welkom.

Op zaterdag 13 juni verzorgt padeltrainer Robin Houtenbos clinics voor iedereen die kennus wil maken met de dynamiek en fun van padel. De clinics duren een uur. Je zult merken dat je zelfs na dat ene uur al een aardige bal kunt slaan, een leuk potje kunt spelen en vooral dat je het veel vaker wilt doen! De eerste clinic start om 14:00 uur. Aanmelden kan met een mail aan padel@tcheiloounited.nl. Introducees zijn ook van harte welkom .Wees er wel snel bij, want vol=vol. 

Wil je dit event graag delen? Dat kan, het staat op Facebook: Padelclinics op Facebook Zegt het voort!

 

Horeca maakt zich op voor verantwoord nazitten

Vandaag een drukte van belang rond de kantine. De horeca neemt uitgebreide maatregelen om verantwoord gebruik van terras en kantine mogelijk te maken.
De laatste hand wordt nu gelegd aan terrasafscheidingen waarmee aan alle regels kan worden voldaan.
Het was toch al een mooie dag met vanmorgen een zeer geslaagde padelinstuif en vanmiddag de onderhoudsploeg die weer een berg werk heeft verzet.

Goed bezig!

Introducees welkom en dubbelen onder voorwaarden

Inmiddels hebben we ook voor de senioren ervaring opgedaan met het gebruik van het digitale afhangbord en het aangepaste tennissen. Dat ging goed. Er bleek alleen bij een aantal senioren nog onduidelijkheid over de te volgen looproute. Verzoek aan de senioren: houd net als de jeugd de looproute aan.
Op basis van de goede ervaringen kunnen we de mogelijkheden wat verruimen (waarbij we wel binnen de landelijke richtlijnen blijven).
Hieronder een overzicht van de aanpassingen. Deze aanpassingen gaan per direct in.

LET OP:

  • We blijven een beroep doen op het gezond verstand en de verantwoordelijkheid van leden en (ouders van) jeugdleden. Als blijkt dat niet iedereen zich aan de regels houdt, dan zijn we genoodzaakt om de regels weer aan te scherpen of erger nog: lopen we het risico dat het park weer wordt gesloten.
  • De algemene richtlijnen blijven onverminderd van toepassing. De volledige set aan richtlijnen vanuit NOC*NSF is terug te vinden in het Protocol verantwoord sporten. De aanvullende richtlijnen specifiek voor tennis en padel, uitgewerkt door de KNLTB zijn terug te vinden in aanvullende-richtlijnen-verantwoord-tennissen-en-padellen fase 2.

Aanpassing 1: Ouder-kind tennis is toegestaan
Een kind en een ouder/verzorger mogen samen tennissen of padellen. De ouder vervult hierbij de rol van toezichthouder (tenzij een toezichthouder of trainer aanwezig is).

Aanpassing 2: Jeugd van 13 t/m 18 jaar mag dubbelen bij vrij spelen (onder toezicht)
Op de momenten dat er een toezichthouder aanwezig is mogen leden van 13 t/m 18 jaar dubbel spelen. Toezichthouders zijn aanwezig tijdens lessen en in het weekend tussen 10:00-14:00 uur.

Aanpassing 3: Dubbelen is toegestaan voor huisgenoten
Dubbelen (tennis of padel) is toegestaan voor huisgenoten, Dit betekent dat 2 huisgenoten een dubbelpaar kunnen vormen. Het is IN GEEN ENKEL GEVAL toegestaan dat volwassenen die geen huisgenoot zijn een dubbelpaar vormen. Ook tijdens het spelen mag dit niet gebeuren.

Aanpassing 4: Leden mogen overdag een introducé meenemen
Alle leden mogen in deze periode afhangen met een introducé (niet-lid). Deze optie is beschikbaar in de App. De volledige naam van de introducé moet hierbij ingevuld worden.
Het aanmelden van een introducé is iedere dag mogelijk tot max. 18:00 uur. De intentie is om de introducé enthousiast te maken. Een introducé mag maximaal 5 keer spelen, daarna zal de introducé lid moeten worden.

Vragen? Stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl.

Het bestuur

Hoe is het nu met Laura en Chantal?

Veel leden vragen zich af hoe het nu met Laura, Chantal en Bianca gaat. Als spelers missen wij onze koffieochtend, ons drankje op de tennisavond en zeker ook de gezelligheid bij competitie en toernooien. Voor Laura, Chantal en Bianca is het nog ingrijpender. Zij missen naast de gezelligheid ook hun inkomstenbron. Hierbij een update van Laura en Chantal.

Als horecaondernemers en pachters van de kantine hangt voor ons veel af van het voorjaar. Met competitie en toernooien is dit normaal gesproken de drukste tijd op het tennispark en in de kantine. Op donderdag 12 maart werd duidelijk dat het dit jaar anders zou worden. Op het laatste moment werd besloten dat het Boerenkooltoernooi en op zondag het ouderkind toernooi niet door mochten gaan. In dat weekend werd zelfs besloten dat in het hele land sportparken gesloten moesten worden. Sinds die tijd leven we van persconferentie tot persconferentie en houden we alles nauwlettend in de gaten. Gelukkig komen wij in aanmerking voor de vangnetregelingen van de overheid maar al onze inkomsten vallen helaas weg. Toch houden wij de moed erin. We hebben goed contact met het bestuur en gelukkig kan de jeugd nu weer de banen op. Zodra het mag staan wij weer voor jullie klaar! We verwachten dat er wel dingen zullen gaan veranderen. Zo zullen de tafels wel verder uit elkaar moeten en zullen we mischien schermen moeten plaatsen. Daar denken we over na. En zullen wij tzt aan jullie kenbaar maken. Ondertussen zijn we ook verder gegaan met de metamorfose van de kantine. We pakken nu de bar aan! zodat jullie je straks nog meer thuis voelen bij TC Heiloo United. Hopelijk tot snel!

Banen onder voorwaarden open voor 18+

Zojuist hebben we de toestemming ontvangen! De banen mogen open voor 18+. Vandaag zullen de lessen weer starten. Ook kan er vrijgespeeld worden.

Fantastisch dat het weer mag, maar ons is op het hart gedrukt dat we ons wel ALLEMAAL aan de richtlijnen moeten houden. Hier wordt door de gemeente op toegezien. Als een overtreding wordt geconstateerd dan lopen we groot risico dat het park opnieuw gesloten wordt. Dupeer de andere leden niet en hou je dus aan de regels.

De belangrijkste regels: 

Als je wilt vrijspelen dan moet je vooraf thuis een baan reserveren. Het heeft geen zin om zo maar naar het park te komen. Voor 18+ geldt: maximaal 2 personen per baan. Informatie over het reserveren van een baan staat in de vorige nieuwsbrief.

Direct na afloop van de les of het vrijspelen moet je het park verlaten. Het is niet toegestaan om na het spelen op het park te blijven, ook niet voor een praatje of een eigen drankje!; 

De kleedkamers, de kantine en het terras moeten gesloten blijven, hoe graag Laura en Chantal jullie ook zouden willen bedienen. Toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen.

Fantastisch nieuws: we mogen de baan weer op!

Het zal niemand zijn ontgaan dat tennis en padel vanaf 11 mei weer mogelijk wordt voor iedereen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

Het betekent waarschijnlijk wel dat we de komende dagen weer flink aan de bak moeten om alle benodigde maatregelen te treffen. Trainers, horeca, parkcommissie en overige vrijwilligers hebben met de opstart voor de jeugd al aangetoond een TOP team te zijn, dus we hebben er alle vertrouwen in dat jullie vanaf maandag 11 mei weer heerlijk en verantwoord kunnen tennissen en padellen!

Introductielessen voor jeugd

We mogen weer! TC Heiloo United is weer open voor de jeugd. Wat een enthousiasme afgelopen maandag. .

Wil jij ook meedoen? Dat kan!

Volgende week starten we met introductielessen. In 6 weken tijd maak je kennis met tennis of met padel. Zo kun je voor de zomervakantie al een aardig balletje slaan.

Interesse? Meld je dan voor 15 mei aan via introductielessen jeugd

Wil je eerst een keer proefdraaien? Dat kan, maar dan moet je wel snel zijn! Als je op 5 mei een mail met naam en leeftijd stuurt naar trainers@tcheiloounited.nl dan proberen wij je in te delen bij 1 van de proeflessen.

» Nieuws archief