Home

Nieuws

Nieuwsbrief september-3: de club centraal

In de 3e nieuwsbrief van september draait alles om de club:

  • De club centraal
  • Clubkampioenschappen senioren van start met tennis én padel
  • Clubkampioenschappen jeugd: in de herfstvakantie!
  • Clubuitwisseling TC Heiloo United - TC Alkmaar
  • De club van 100
  • Check de Club-kalender
  • Tenslotte: Gezocht, invallers voor 5 oktober

Laatste Kennismakingsclinic Padel via PadelTotaal

Zondagmiddag 15 september alweer de laatste kennismakingsclinics padel, verzorgd door nationale topspelers en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
De clinics zijn vol, maar kom gerust langs om te kijken en voor informatie over de padellessen.

Het is nog geen half jaar geleden dat padel werd geïntroduceerd binnen TC Heiloo United, maar we kunnen nu al concluderen dat de introductie meer dan geslaagd is! Inmiddels worden de padelbanen intensief gebruikt, worden lessen gegeven, spelen competitieteams op de zaterdagen en zondagen, is er een Open Padeltoernooi, zijn er clubkampioenschappen padel, komen er allerlei groepen langs voor clinics en kunnen we de aanvragen voor verhuur nauwelijks aan. Het is nóg gezelliger op het park en mede dankzij Padel blijft de vereniging gestaag groeien.
Een groot compliment voor iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor de introductie van padel!

Nagenieten van het eerste TCHU Open Padel toernooi

De organisatie van het eerste TCHU Padel Open geniet nog na van het succes vorige week. Geniet nog even mee....

 

Welkomstaanbieding vanwege Uit&Zo

TC Heiloo United was ook in 2019 weer duidelijk aanwezig op Uit&Zo, de jaarlijkse opening van het sportieve en culturele jaar in Heiloo. Het was goed dat we er waren. Veel geïnteresseerden bezochten de stand, maar we hebben ook weer contacten gelegd met bestuurders, andere verenigingen etc.. Altijd goed en gezellig.

Mensen die lid wilen worden n.a.v. Uit&Zo kunnen gebruik maken van het volgende aanbod:

  • U betaalt tijdelijk geen inschrijfgeld
  • Voor een gereduceerd tarief kunt u tot 1-1-2020 spelen. Aspiranten (t/m 10 jaar) betalen € 20, Junioren (t/m 17 jaar) € 25, Studenten (v.a. 18 jaar) € 30 en Senioren (v.a. 18 jaar) € 50. 

U kunt op het inschrijfformulier aangeven dat u gebruik maakt van dit aanbod.

In memoriam: Lucie Damen

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat Lucie Damen is overleden.

Lucie is jarenlang trouw lid geweest van onze vereniging en is ook in competiteverband actief geweest. Dit voorjaar moest Lucie helaas stoppen met haar geliefde sport.

Wij wensen famile en (tennis)vrienden veel sterkte bij dit enorme verlies.

Bestuur TC Heiloo United

Clubkampioenschappen senioren met tennis én padel

Dit jaar een primeur bij de clubkampioenschappen: er kan worden ingeschreven voor tennis en voor padel. Ook nieuw dit jaar: om iedereen wat tijd te geven om op adem te komen van het Eiland de Wild toernooi is er een weekje rust ingelast tussen beide toernooien.

Met deze primeurs en met de garantie op gezelligheid zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar weer veel inschrijvingen mogen verwachten. Het toernooi is geschikt voor de ervaren tennisser, maar ook voor beginnende tennissers. Je speelt op je eigen niveau en altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. De clubkampioenschappen worden gespeeld van 19 t/m 29 september. De inschrijving is geopend. Inschrijven kan via Clubkampioenschappen TC Heiloo United op toernooi.nl. Inschrijven voor 15 september.

Indeling teams najaarscompetitie padel

Terwijl het eerste padeltoernooi van Heiloo (!) van start is gegaan zijn ook de indelingen voor de najaarscompetitie padel bekend geworden. 

De teams staan op de website: indeling teams najaarscompetitie padel.

De padelcommissie

In memoriam: Pé Bruin

Ons bereikte het bericht dat op 20 augustus jl. ons oud-lid Pé Bruin is overleden. Pé was jarenlang lid van de technische commissie van T.C. Heiloo, de voorganger van Heiloo United. Humor was zijn handelsmerk en hij hield veel van muziek. De oudere leden zullen hem herinneren als drummer in het huisorkest, dat in de jaren ‘70 en ‘80 de feesten van de vereniging opluisterde. Pé is 86 jaar geworden.

» Nieuws archief