Nieuws

Welkomstavond nieuwe leden

We zijn blij met de toestroom van nieuwe leden. Van jong tot oud weet men de club te vinden. Door de grote toestroom ontbreekt het ons aan tijd om mensen allemaal individueel welkom te heten en wegwijs te maken binnen de vereniging. Omdat we toch graag nader kennismaken en omdat we willen dat iedereen zich thuisvoelt bij TCHU, wordt op vrijdag 9 juni een welkomstavond georganiseerd voor alle leden die dit jaar lid zijn geworden. 

Alle leden die dit jaar lid zijn geworden, hebben vandaag (als het goed is) per mail een uitnodiging ontvangen voor de welkomstavond op vrijdag 9 juni. 
Mocht je dit jaar lid zijn geworden, maar de mail niet hebben ontvangen, stuur dan even een mail naar welkom@tcheiloounited.nl

Ben je al langer lid, maar zou je ook beter kennis willen maken met de vereniging, meld je dan gerust aan voor deze avond!

Ter informatie hieronder de tekst van de uitnodiging die we hebben verzonden.

Commissie Thuis bij TCHU

 

Welkomstavond Nieuwe Leden

Welkom bij TCHU!

U bent nu enige tijd lid van TC Heiloo United. Hopelijk voelt u zich al thuis bij TCHU!

Misschien bent u ook tegen vragen of onduidelijkheden aangelopen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking. Voor u mooie manier om thuis te raken binnen de club en om kennis te maken met andere nieuwe leden. Voor ons een mooie manier om kennis te maken met u.

Op vrijdag 9 juni organiseren wij voor iedereen die de afgelopen maanden lid is geworden een speciale welkomstavond. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, wordt u rondgeleid, kunt u vragen stellen en krijgt u uitleg over de verschillende activiteiten op de club. De trainers zijn ook aanwezig, waardoor u eventueel uw tennisles voor het winterseizoen al kunt regelen.

Natuurlijk gaan we ook een balletje slaan. We zijn tenslotte een tennisvereniging. Neem uw racket mee, dan brengen we de ‘racketavond’* in de praktijk!

Jeugdleden (maar ook hun broers, zussen, vrienden en vriendinnen) kunnen op deze avond  meedoen aan de zogenaamde ‘sjoemelavond’**. Deze sjoemelavond begint overigens al om 18.45 uur.

*)   De ‘racketavond’ (of ochtend) is een instuifavond voor senioren. De deelnemers verzamelen zich op de club, waar dubbelteams worden samengesteld (bijvoorbeeld door de spelerspassen te husselen). Zo nodig wordt op niveau ingedeeld, zodat iedereen aan zijn trekken komt. De teams spelen 1 of meer rondes en sluiten meestal af met een drankje. Een ideale manier om kennis te maken met andere leden.

**)  De ‘sjoemelavond’ voor de jeugd is een maandelijks terugkerend event o.l.v. de trainers. Er wordt gestart met een aantal spelletjes en drills voor de jongere jeugd en daarna worden er wedstrijdjes gespeeld. De oudere jeugd sluit later aan. De kids mogen ook vriendjes/vriendinnen meenemen die lid zijn bij een andere vereniging, of die niet tennissen. Opgeven van te voren is niet nodig.

Wij zien u graag op 9 juni op ons park aan de Dors 1.

Commissie Thuis bij TCHU

« Terug

» Nieuws archief