Nieuws

TC Heiloo United en Reva Centre staan voor blessurevrij tennissen

Tennisvereniging TC Heiloo United en Reva Centre hebben de handen ineen geslagen. Doelstelling van de samenwerking is om de leden van TC Heiloo United te laten doen wat ze het liefste doen: onbekommerd tennissen, niet gehinderd door lichamelijke klachten.

Tennis is een sport waar bijna iedereen op eigen niveau plezier aan kan beleven. Toch zien we in de praktijk regelmatig mensen (tijdelijk) afhaken vanwege fysieke klachten. Speciaal voor leden van TC Heiloo United is er nu een inloopspreekuur. Leden kunnen tijdens het inloopspreekuur vrijblijvend terecht voor vragen, maar bijvoorbeeld ook om even die knie die al maanden zeurt te laten onderzoeken. Mensen die overwegen om weer te gaan tennissen, maar twijfelen of dit kan, zijn ook van harte welkom. Maak er gebruik van!

 

Het inloopspreekuur start vanaf 5 april. In eerste instantie kunnen de leden van TC Heiloo United iedere woensdag van 18:00 – 18:30 uur terecht. Reva Centre is gevestigd naast het tennispark, bij fitnesscentrum Dorssports.

 

Reva Centre is een gespecialiseerde pluspraktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en arbeidsrevalidatie. Men is o.a. gespecialiseerd in sport, hand/pols en elleboogklachten en knie- en heuprevalidatie. Uniek in Nederland is de OriGENE 2 methode waarmee het mogelijk is om alle onderdelen van de wervelkolom geïsoleerd te trainen ter bestrijding van rug- en nekklachten. Als deelnemer aan het Join(t) Forces programma richt Reva Centre zich samen met o.a. Naomi van As ook op blessurepreventie binnen de jeugdsport.

« Terug

» Nieuws archief