Nieuws

Jong en oud(er) enthousiast tijdens clinic TC Heiloo United

Onder prachtige omstandigheden maakte afgelopen zondag een grote groep kinderen, junioren en senioren kennis met tennis bij TC Heiloo United. Onder leiding van de trainers startte jong en oud met een uitgebreide warming-up. Vervolgens werden groepen gevormd die in een roulatiesysteem kennis maakten met de verschillende slagen en technieken. Voor velen was deze clinic een eerste kennismaking met tennis, anderen haalden de oude routine weer op.

Traditiegetrouw werd bij TC Heiloo United natuurlijk ook de gezelligheid en de inwendige mens niet vergeten. Op het zonovergoten terras genoten de deelnemers en bezoekers van koffie, limonade en koek.

De meeste deelnemers besloten nog dezelfde dag om lid te worden en om zich in te schrijven voor de zomerlessen.

Ben je ook geinteresseerd, of ken je iemand?: 

Iedereen die de kans heeft gemist, inschrijven kan nog! TC Heiloo United is een gezellige vereniging waar jong tot oud zich thuis voelt. Er is plaats voor beginnende tot ervaren tennisspelers in iedere leeftijd. Je kunt je alleen aanmelden, of met een groep. Uniek bij TC Heiloo United is het grote aantal trainers en deelnemers aan de lessen. Hierdoor is voor elke leeftijd en op elk niveau altijd wel een plaats te vinden in een van de trainingsgroepen.

Voor informatie kun je terecht op de website of een mail sturen naar info@tcheiloounited.nl , maar het leukst is het natuurlijk als je gewoon langs komt. Het park en de kantine zijn de hele week geopend en a.s. weekend staat alweer het altijd gezellige boerenkooltoernooi op het programma. Tot snel!

« Terug

» Nieuws archief