Nieuws

MAAK KENNIS MET TENNIS!


MAAK KENNIS MET TENNIS!

Op zondag 12 maart a.s. organiseert TC Heiloo United een OPEN CLINIC op ons gezellige tennispark. Deze clinic is bedoeld voor mensen die nog geen lid zijn van TCHU. Dus ken jij iemand die het leuk lijkt om te leren tennissen? Nodig hem of haar uit voor de open clinic op zondag 12 maart van 10:30 uur tot 13:00 uur. Laat hem of haar de sfeer proeven en een balletje slaan tijdens de gratis clinic. Geen racket? Geen probleem, want er zijn voldoende rackets aanwezig. De clinic is voor zowel de jeugd als voor de senioren!

 

Op deze dag maakt men kennis met tennis op onze gezellige tennisvereniging, een vereniging waar veel gelachen wordt en meedoen belangrijker is dan winnen. Door enthousiaste vrijwilligers worden er vele activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Waaronder de jaarlijkse clubkampioenschappen, diverse toernooitjes, vrijblijvende racket ochtenden, voorjaars- en najaarscompetities en een interne vrijdagavondcompetitie waarbij je makkelijk aan kan haken. Voor de kinderen wordt er (een van onze succesnummers) om het jaar een fantastisch tenniskamp georganiseerd door de trainers.

Is hij of zij enthousiast en wil graag lid worden? Tijdens deze dag betaalt hij of zij geen inschrijfgeld en wordt er een gratis proefles aangeboden!

Aanmelden kan via clinic@tcheiloounited.nl.
Graag zien we veel nieuwe leden op zondag 12 maart.

Aaik, Ward, Anouk en Mariëlle

« Terug

» Nieuws archief